Szórakozás

Öngyilkossággal fenyegetőzött a részeg bácsi

Vasárnap több ittas, agresszív vagy éppen magatehetetlen emberhez riasztották a járőröket.

A Fehérvár24-et a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője arról tájékoztatta,hogy vasárnap reggel a fehérvári rendőrök egy 42 éves férfihez hívtak mentőt. A személy ugyanis a Fórum téren ittas állapotban a járdán feküdt. A mentők kórházba szállították.

A déli órákban Ercsiben, a Mártírok úton intézkedtek a rendőrök egy férfivel szemben, aki az árokban magatehetetlen, ittas állapotban feküdt. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a dunaújvárosi kórház pszichiátriájára.

A kora délutáni órákban egy 73 éves fehérvári férfivel szemben intézkedtek a rendőrök. A bácsi erősen ittas állapotban öngyilkossággal fenyegetőzött a Sziget utcában. A rendőrök mentőt kértek hozzá, akik kórházba szállították.

Az este folyamán a fehérvári járőrök a Kelemen Béla utcában intézkedtek egy 53 éves férfivel szemben, aki ittas állapotban agresszíven viselkedett feleségével szemben. Felesége kezét úgy megrángatta, hogy hámsérülései keletkeztek. Majd lakásukban megrongált, bevágott egy ajtót is. A feleség a rendőröknek elmondta, hogy a családi viták rendszeresek, így a férjjel szemben távoltartást kért. A járőrök a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben – értesült az esetről a Fehérvár24.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik