Szórakozás

A nagylaki határátkelőhelyen lett rosszul egy férfi

Szívinfarktust kapott a nagylaki határátkelőhelyen egy férfi 2012. október 7-én éjszaka, életét az azonnal reagáló rendőrök és mentősök mentették meg.

Egy 32 éves férfi érkezett meg személyautójával a nagylaki határátkelőhelyre 2012. október 7-én éjszaka – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az útlevélkezelőnek feltűnt, hogy az autó lassan haladt, majd még jóval az ellenőrzés vonala előtt meg is állt. Az egyenruhások az autóhoz mentek. A sofőr a mellkasát fogta, próbált az autóból kiszállni, de közben összerogyott. A rendőr elkapta a férfit, majd segítségére siető társával együtt egy közeli padra vitték, ahol már az eszméletét is elveszítette. Az egyenruhások stabil oldalfekvésbe helyezték, miközben hívták a mentőket.

A mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai húsz perces munkával stabilizálták a fiatalember állapotát, majd kórházba vitték. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a férfinek szívinfarktusa volt, így kellő segítség nélkül néhány percen belül összeomlott volna a vérkeringése, ami a halálához is vezethetett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik