Szórakozás

Titokban gyereket vár a Született feleség – Fotó

A szerelemtől vagy hízásnak indult a legszexisebb Született feleség, vagy máris gyereket vállal Eva Longoria fiatal párjával.

Nemrégiben Eva Longoria életében először megmutatta magát meztelenül, és most úgy tűnik, hogy újabb nagy mérföldkőhöz érkezett. Legalábbis a hirtelen megnőtt hasa alapján arra lehet következtetni, hogy gyereket vár. A Született feleség azután lett gyanús, hogy a napokban egy jótékonysági rendezvényen a testhez simuló bőrruhája alatt jól kivehető volt a kikerekedett pocakja. Azóta pedig csak bő felsőkben, vagy fodrokkal díszített outfittekben lehetett látni, amik mind kiválóan takarják a meggyarapodott testtájékot.

A gólyahír talán még korainak tűnik Eva és jelenlegi párja, Mark Sanchez kapcsolatában, hiszen csak néhány hónapja randizgatnak, de borzasztóan szerelmesek. Nemrégiben már közösen kerestek otthont maguknak Manhattanben, és minden szabad idejét is együtt tölti a szexi színésznő és a New York Jets hátvédje.

Longoria sajtósa persze tagad mindent. Szerinte nincs is hasa ügyfelének. Bár korábban azt is cáfolta, hogy a tizenkét évvel fiatalabb Mark lenne Eva új választottja, miközben kézen fogva járkált a páros az utcán mindenki szeme láttára.


Eva és a megnőtt hasa boldogan pózolnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik