Szórakozás

Leégett a világsztár méregdrága lakása

A népszerű énekesnő, Duffy több milliárd forintos lakásában tűz ütött ki, amiben odalett a berendezés nagy része.

Duffy a múlt hónapban  megunta londoni luxuslakását, ezért elhatározta, új helyre költözik. Szerda este meg is kezdte barátaival a penthouse kiürítését, ám a pakolászás hamar véget ért. A szellőzőből ugyanis sűrű füst kezdett szivárogni, aminek nem találták a forrását. Azonnal lemenekültek az utcára, ahonnan már látni lehetett, hogy hatalmas lángok csaptak fel a tetőn és a homlokzaton. Ám a láthatóan gyorsan terjedő tűz ellenére Duffy visszarohant a kilencedik és tízedik emeleten lévő lakásba, hogy kimenekítse állatait.


Duffy és az egyik megmenekített kedvence (fotó: Twitter)

A tűzoltók gyorsan kiértek a helyszínre, és megkezdték az oltást, de hiába voltak hatvanan, és tettek meg mindent, csupán hosszú órákkal később sikerült véget vetni a pusztításnak. Így a négymilliárd forintos bérlemény jelentős része a lángok martalékává lett.

A Mercy című slágerével világsztárra lett Duffy viszont annak örül, hogy nem esett baja sem neki, sem másnak, és két macskája, illetve a kutyája is megúszta a tűzvészt, ami könnyen lehetett volna máshogy, hiszen az állatmentő akció közben bármikor történhetett volna robbanás a lakásban.


Itt pusztított a tűz (fotó: Zoopla)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik