Szórakozás

Megverte kislányát, mert késett és egy kismacskát vitt haza

Koppán Viktor
Koppán Viktor

2012. 10. 05. 09:41

Velencei-tó környéki általános iskola pedagógusai kértek rendőri intézkedést.

A kislány különböző testtájain hámhorzsolások sérülések voltak láthatók, ajka felrepedt. Tájékoztatta a Fehérvár24-et a megyei rendőrség sajtóügyelete. A pedagógusok mentőt hívtak a gyerekhez, akik megvizsgálták és kórházba szállítását látták indokoltnak. A gyermeket az alapos orvosi vizsgálatot követően agyrázkódás gyanúja miatt megfigyelésre a Szent György Kórház gyermekosztályán helyezték el. A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozóit az iskolában már a helyileg illetékes gyermekjóléti szolgálat munkatársai fogadták és tájékoztatták a történtekről.

A 40 éves apát a történtek tisztázása végett előállították. A zaklatott állapotban lévő, gyermekét egyedül nevelő apa a rendőröknek szóban elmondta, hogy mérges volt a kislányra, mert késett és egy kismacskát vitt haza, ezért ütötte meg. Az apa a történtek miatt kijelentette, hogy öngyilkos lesz, ezért mentővel a kórház pszichiátriájára szállították, ahol a későbbiekben állapotától függően fogja kihallgatni a rendőrség. Az ügy végleges tisztázásáig a helyileg illetékes gyámhivatal határozatot hozott a kislány ideiglenes elhelyezésére vonatkozóan.

Időközben megtörtént a gyanúsítotti kihallgatás egy másik, október 3-án történt gyermekbántalmazás ügyében is. A  34 éves apa ittas állapotban akarta elvinni otthonról sétálni húsz hónapos gyermeküket, amit az anya meg akart akadályozni. Az apa a nő elmondása szerint ököllel és tenyérrel ütötte őt is és közös gyermeküket is a kialakult veszekedés során. Anyát és gyermekét kivizsgálásra kórházba vitték. Sérüléseiket nyolc napon belül gyógyulónak ítélték meg az orvosok. A férjet védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy ellen elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az apával szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozat került kihirdetésre.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.