Szórakozás

Csődbe ment Kovi pornóvállalkozása?

kovi (kovi)
kovi (kovi)

Kovács István „pornóbirodalma" bajban van – suttogják bizonyos körökben. Kovi azonban cáfol, azt mondja, valóban kevesebbet forgatnak, de nem ment tönkre.

Úgy tűnik, élesedik a harc a pornóiparban is, a konkurencia pedig nem nézi jó szemmel Kovi sikeres ténykedését. Talán ez lehet az oka annak, hogy ijesztő híreket terjesztenek róla. Kovi ugyanis azt mondja, hazugság, hogy tönkrement.

Állítja, az internet valóban „hazavágta” a pornófilmek készítőit is, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne munkájuk. Elismerte, hogy kevesebbet forgatnak, de mint mondja, internetes oldalaik, melyekről filmeket lehet letölteni, még mindig jól mennek, ezeken hirdetések is vannak, melyek szintén gyarapítják bevételeiket. Természetesen az sem használ a Koviék által gyártott DVD-k eladásának, hogy a felnőtt filmek jelentős része már ingyen letölthető az internetről. Kovács István azt mondja, a külföldi gyártók is nehéz helyzetbe kerültek.

„Hallottam, miszerint Amerikában is annyira rossz a helyzet, hogy már régi filmeket vágnak újra, raknak össze és ismét eladják őket. Nincs pénz kinevelni az új generációt” – vallott a nehézségekről a rendező-producer, aki azt viszont nem tudta megmondani, hogy a felsorolt nehézségek miatt mennyivel csökkent a felnőtt filmek készítésével foglalkozók bevétele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik