Szórakozás

Begyógyszerezte magát, majd kútba esett

A ház melletti kútba esett a nő

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére október 04-én este tíz óra előtt tíz perccel érkezett arról bejelentés, hogy Iváncsa, Fő utca egyik lakásában hangoskodás van. A bejelentést egy nő tette, de mire a járőrök kiértek a helyszínre, már csak a testvérét találták a megadott címen. Ekkor a férfi közölte velük, hogy 40 éves nővére begyógyszerezte magát, majd a gyógyszerekre alkoholt fogyasztott, és emiatt összevesztek egymással. Azt nem tudta megmondani, hogy a testvére miért tett bejelentést a rendőrségre, de miután ez megtörtént, kiment a házból, de ő nem tudja, hogy hol lehet. Tájékoztatta a Fehérvár24- et amegyei rendőrség sajtóügyelete.

Így a járőrök a férfivel együtt az ingatlanhoz tartozó kertet és udvart körbejárták, de a nőt sehol nem találták. Már eljöttek a háztól, hogy a környéket is átvizsgálják a nő megtalálása érdekében, amikor újabb bejelentés érkezett az ügyeletre. A nő öccse telefonált. Elmondta, hogy megtalálta a nővérét, aki az udvarukon kútba esett.

Ekkor a rendőrök azonnal értesítették az esetről a katasztrófavédelem munkatársait, illetve a mentőket, akik velük együtt azonnal a helyszínre siettek.

Közben a nő bátyja egy kötelet eresztett a betongyűrűs, mintegy 15 méter mély kútba, hogy annak segítségével nővérét a víz felett tartsa, aki mintegy 10 méter mélyen a víz felszínén tartózkodott.

Végül a tűzoltóknak egy mentőkötél segítségével sikerült kihúzniuk a nőt a kútból, akit a mentők a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállítottak. Ott kiderült az orvosi vizsgálatokat követően, hogy eltörött az orra, illetve a medencecsontjából egy darab letörött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik