Szórakozás

Rettenetes fájdalmakkal küzd Bagi Iván

A humoristának annyira fáj a dereka, hogy kétségbeesésében a legnagyobb közösségi oldalon kért segítséget. Bagi Iván azt gyanítja, hogy egy becsípődött ideg okozza a problémát.

Csontkovácsot, gyógytornát, injekciót, tablettát javasolnak Bagi Ivánnak barátai, akik azonnal a segítségére siettek, amikor a Facebookon keresett megoldást fájdalmai enyhítésére. A humorista nemrég kétségbeesetten osztotta meg az ismerőseivel betegségének részleteit.

“Nagyon fáj a derekam, azt hiszem becsípődött egy ideg. Van valakinek egy jó ötlete, ami segíthetne?” – kérdezte a humorista.

Bagi Iván nem maradt egyedül a problémájával, ugyanis ismerősei azonnal a segítségére siettek. A legtöbben azt tanácsolták, hogy fájdalmaival azonnal forduljon orvoshoz.

Nem Bagi Iván az egyetlen híresség, aki a legnagyobb közösségi portálon kér segítséget gondjai megoldására. Tóth Vera a közelmúltban gégeproblámáira keresett megoldást ezzel a módszerrel. VV Kinga is rajongóitól kért segítséget a Facebookon, igaz, ő technikai dologgal kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik