Szórakozás

Ő az RTL új nagyágyúja, Stohl meg sehol?

Az már nem titok, hogy Majka szakított a TV2-vel és a Heti hetesben szerepel majd, de azt is pletykálják, hogy az RTL más produkcióban is számít rá. Ezt hivatalosan ugyan nem erősítették meg, mégis azt suttogják, ő lehet a csatorna új favoritja.

Majka élete nem nélkülözi a változatosságot. Az RTL Klub ValóVilág című produkciójában tűnt fel először, majd a TV2 műsorvezetője lett. Mindenki arra számított, hogy egyre több és egyre nagyobb produkciók házigazdájaként tűnik majd fel, ám váratlanul szakított a csatornával.

A történtek után az ismert tévés most ismét visszatér anyacsatornájához. Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője nem tud arról, hogy Majka más RTL-es műsorral is szerződést kötött volna, de mint mondja, ő ezt sem bánná. A Hír24-nek elmondta, még örül is annak, ha minél több helyen jelennek meg a Heti hetes szereplői. Az ózdi fiatalember először négy hét múlva tűnik fel a humor nagyágyúi között, és már sokan várják, vajon hogyan teljesít majd.

A Hír24 természetesen arra is kíváncsi volt, mi igaz a pletykákból, miszerint Majka más RTL-es produkciókban is szerepet kap majd?

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója érdeklődésünkre elmondta, Majkát a Heti hetes kérte fel szereplésre és ahogy mások esetében, nála sem következik ebből semmi más.

Mindenesetre Majkát már a Reflektor magazin anyagában is láthattuk a napokban, kíváncsian várjuk, melyik RTL-es produkciókban tűnhet még fel a későbbiekben.

Eközben sokan továbbra is Stohl Andrást hiányolják az RTL KLub képernyőjéről, akiről a csatorna egyelőre hallgat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik