Szórakozás

Félmeztelenül fotózták Salma Hayeket – Íme

Ugyan nemrég betöltötte a negyvenhatodik életévét Salma Hayek, de a kora nem jár együtt azzal, hogy rejtegetnie kéne bájait, és szerencsére nem is teszi.

Salma Hayek a nemzetközi sztárvilág egyik legkedveltebb és legtöbbek által csodált színésznője. Ebben pedig elég nagy szerepe van tökéletes és nőies alakjának, amit mostanság újra egyre többet mutat meg kevés ruhában. Legutóbb az Americano című filmben vetkőzött le, most pedig Paola Kudacki fotómasinája előtt pózolt nekivetkőzve. A Harper’s Bazaar számára készült képsorozat minden egyes darabja Salma hihetetlen külsejét hangsúlyozza ki, a legerotikusabb fotón pedig félmeztelenül látható.

A negyvenhat esztendősen is változatlanul dögös sztármami viszont nincs elájulva  saját adottságaitól. Szerinte csak a szerencsén múlik, hogy még mindig kap szerepajánlatokat. Úgy véli, hollywoodi mércével már idősnek számít, túl alacsony, duci, vicces akcentusa van, és emellett még diszlexiával is küzd. Szóval nem érti, hogy miért lelkesedik érte bárki is. Ellenben, ha úgy nézne ki, mint Madonna, akkor nem lennének önértékelési zavarai – tette hozzá. 


Nem érzi magát dögösnek (fotó: Harper’s Bazaar)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik