Szórakozás

Feleségét és húsz hónapos gyermekét bántalmazta

ököl (véres ököl, ütés, )
ököl (véres ököl, ütés, )

A nő a szomszédba szaladt segítségért ittas férje elől. Később derült ki, hogy a férfi húsz hónapos gyermeküket is bántotta.

Székesfehérváron, 2012. október 3-án délután bántalmazás miatt riasztották a Malom utcába a rendőrség mellett a mentők munkatársait is.

Munkahelyi problémákra való hivatkozással, ittas állapotban tért haza Malom utcai lakásukba egy férfi. A feleséggel közös, húsz hónapos gyermeküket akarta elvinni sétálni, de az édesanya nem engedte el az ittas apával. Ezen szólalkoztak össze, majd a férfi előbb a nőt kezdte ököllel ütni, majd mérgében a kisfiút is megütötte.

Az édesanya a szomszédokhoz szaladt át segítségért, ahol sokkot kapott és elájult. A szomszédok értesítették a rendőrséget, illetve a mentőket, akik haladéktalanul vonultak a bejelentésre. A nőt és a kisgyermeket ellátásra és kivizsgálásra kórházba szállították a mentősök, az apát a helyszínről a rendőrök állították elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A férfi nem tagadta, hogy bántalmazta a nőt és a gyermeket. Az intézkedések folyamatban vannak- tájékoztatta a Fehérvár24-et a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik