Szórakozás

Országom fél zsák kukoricáért

Tolvajok, migránsok - mozgalmas 24 óra után vannak a Csongrád megyei hatóságok.

Kukorica tolvajt, körözött férfit és határsértőket fogtak a rendőrök az elmúlt 24 órában Csongrád megyében -értesítette a Szeged24-et a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Jászai Linda a részletekről is beszámolt. Eszerint a Nagymágocsi Rendőrőrs körzeti megbízottja tetten érte azt az 52 éves helybéli férfit, aki fél zsák kukoricát akart ellopni egy faluszéli földről. A polgárőrség jelzésére kiérkező rendőr a kukorica tövek között elbújva találta meg a tolvajt, aki addigra már mintegy 16 kg kukoricát morzsolt bele a zsákjába.
A férfi kihallgatásakor azt mondta: néhány tyúkot akart venni, de nem volt pénze takarmánya, ezért lopta el a kukoricát. A férfivel szemben szabálysértési eljárás indult. A vásárhelyi rendőrök is őrizetbe vettek egy apátfalvi embert, akit lopás miatt körözött a Hódmezővásárhelyi Városi Bíróság.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség eközben a polgárőrséggel együttműködve négy koszovói és két szerbiai határsértőt csípett fülön Mórahalom külterületén. A hat férfi csak a személyazonosságát tudta igazolni, mást nem, így így idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Ásotthalom külterületén pedig olyan nyolc szíriai került rendőr kézre, akinél semilyen okmány nem volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik