Szórakozás

Meghökkentő titok Gáspár Laci múltjából

Bár az énekes most legújabb kapcsolatával került reflektorfénybe, kiderült, első házassága nagyon fiatalon köttetett.

Kevesen tudják, hogy a Megasztárból megismert énekes még nem volt nagykorú, amikor megnősült. A sors úgy hozta, hogy Laci már tizenhét évesen megházasodott, a 2003-as Megasztárba még az első felesége oldalán jelentkezett, de mindenki nagy meglepetésére tizenegy év után búcsút mondtak egymásnak. Házasságukból egy kislány született, Miriam, akit Laci a válás után sem hanyagolt el, sőt, rengeteget foglalkozik vele.

Laci azonban nem sokáig mondhatta magát elvált férfinak, új, fiatal kedvesét, Renátát 2010-ben a festői török tengerparton vette el, vele tavaly decemberben váltak el egymástól. Kisfiúk, Lacika 2011-ben született, ám a gyermekáldás ellenére házasságuk zátonyra futott.


Mint már megírtuk, az énekesnek most új kedvese van. A 25 éves szépség bolondul Laciért, ismerősei szerint egészen biztos, hogy az énekes megtalálta azt a lányt, aki élete végéig boldoggá teheti. Felmerül a kérdés, vajon az egykori megasztáros harmadszor is kimondja a boldogító igent? Valószínű, hiszen Laci korábban azt nyilatkozta, ő a párkapcsolatot hosszú távon csak úgy tudja elképzelni, ha feleségül is veszi kedvesét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik