Szórakozás

Megtámadta szüleit a 21 éves fiú

A szóváltás, veszekedés során kialakult dulakodásban az apa megsérült.

Székesfehérváron egy édesapa kért segítséget hétfőn, kora este telefonon a rendőrség ügyeletétől, mert 21 éves fia otthonukba hazaérve agresszíven lépett fel vele és az anyával szemben. A szóváltás, veszekedés során kialakult dulakodásban az apa megsérült. A helyszínre küldött járőrök lenyugtatták a 21 éves fiút, a szülőket felvilágosították jogaikat illetően. A szülők nem kívántak feljelentéssel élni, ám egy óra múlva ismét telefonáltak, hogy a fiúval nem lehet bírni. A járőrök a fiút kiérkezésükkor már nem találták a lakásban. Kiderült, hogy az apa autójával elhajtott.

Az adatgyűjtés alapján vélelmezni lehetett, hogy a fiú barátnőjéhez indult. A fehérvárcsurgói körzeti megbízott a kapott utasítás értelmében kereste fel a fiatalember Bodajkon élő barátnőjét. A megadott címre épp egyszerre érkezett a keresett férfivel. A Seat típusú személyautóval érkező férfit igazoltatta, majd előállította a Móri Rendőrkapitányság épületébe.

Az intézkedés során kiderült, hogy a fiatal férfi korábban el volt tiltva a járművezetéstől és bár már annak hatálya megszűnt, de jogosítványát még nem váltotta ki, ezért érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Vele szemben szabálysértési feljelentéssel éltek a móri rendőrök. A családban történtek miatt a fehérvári nyomozók ideiglenes megelőző távoltartó végzést hoztak vele szemben – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik