Szórakozás

Király Linda dalt írt a világsztárnak

király linda (király linda)
király linda (király linda)

A Groupie lett Bob Sinclair legújabb slágere, amely immár az európai dance-listák élét ostromolja.

Linda a zene.hu-nak azt mondta, az együttműködés Bob Sinclairrel úgy jött létre, hogy több éve alakítottak Mousse T.-vel egy zeneszerzői csapatot. Bob Sinclair éppen egy különleges dalt keresett új lemezére, amikor meghallotta szerzeményét, ami nagyon megtetszett neki. Még jobban rászabták a dalt, így megszületett a Groupie.

A dal Franciaországban és Lengyelországban vezeti a dance-slágerlistákat, a többi európai listán pedig szépen halad felfelé. A videoklipet egy hónap alatt több mint hárommillióan nézték meg. Linda nagyon boldog, Bob annyira belelkesült, hogy már a következő dalon dolgoznak.

A Grammy-díjra is jelölt Bob Sinclar jelenleg a világ legnépszerűbb DJ-i közé tartozik. 1986-ban, 18 évesen kezdett DJ-zni, azóta sok műfajban kipróbálta magát, de legnagyobb sikereit egyértelműen a house-ban érte el. A számos művésznéven alkotó, emellett a világhírű DJ-ket és afrikai zenészeket összehozó Africanism projectet is útjára indító sztár nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Love Generation és a World, Hold On.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik