Szórakozás

Őrizetben a késelő török kamionsofőr

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a török állampolgárt, aki előzetes szóváltást követően megkéselte társát a dorozsmai kamionterminálban csütörtök este.

Két török sofőr vitatkozott össze csütörtök este azon, hogy ki álljon be a vonatra várakozó kamionsor elejére – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A szóváltást követően egy 47 éves török férfi visszament a kamionjához, majd abból kivett két kést, amelyekkel hadonászva elindult 61 éves társa irányába, aki ekkor jobbnak látta menekülésre fogni a dolgot. Támadója néhány méterrel később utolérte, és egyszer megszúrta. Végül a többi sofőr lefogta az elkövetőt, és értesítették a rendőrséget. A sértettet a mentők kórházba vitték, sérülései nyolc napon belül gyógyulnak.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a 47 éves török állampolgárt előállították. Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt büntetőeljárás indult ellene. A rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik