Szórakozás

„Lavina” söpört végig Komárom-Esztergom és Fejér megyében

Újabb közös fokozott ellenőrzést tartott a Komárom-Esztergom Megyei és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2012. szeptember 27-én a 81-es számú főúton. A gyorshajtókat igyekeztek kiszűrni és szankcionálni a rendőrök.

A 81-es út az egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító útszakasz mind Komárom-Esztergom, mind pedig Fejér megyében. Tranzitút is, hisz ez az út vezet Komáromon át Szlovákiába is, így a teherforgalom is jelentős. Az elmúlt években számos súlyos, olykor halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset következett be ezen az úton, így a rendőrség fokozottan ellenőrzi a 81-es úton közlekedőket.

Az akció során a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 12 gépjárművezetővel szemben indítottak közigazgatási eljárást a megengedett sebesség túllépése miatt, míg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 15 szabályszegővel szemben intézkedtek.

Ilyen ellenőrzésekkel a jövőben is gyakran találkoznak majd a gépjárművezetők Fejér és Komárom-Esztergom megye közútjain -számolt be a Fehérvár24-nek a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik