Szórakozás

Meghalt Justin Bieber “felesége”

justin bieber (justin bieber)
justin bieber (justin bieber)

Legyőzte a gyilkos kór a hatéves Avalanna Routh-t, aki Mrs. Justin Bieberként vált világszerte ismertté.

Szerdán életét vesztette Avalanna Routh, az internetes közösség egyik legismertebb alakja. A mindössze hatesztendős kislány az év elején lett világhírű, miután Facebook-oldalán kampányt hirdetett, hogy találkozhasson legnagyobb kedvencével, Justin Bieberrel, mielőtt meghal. A kezdeményezés vírusként kezdett terjedni a közösségi világhálón, és eljutott az énekeshez is, aki valóra váltotta rajongója legnagyobb álmát. Valentin-napon JB vendégül látta Avalannát és családját manhattani lakásában. A társasjátékozással, beszélgetéssel és mesefilmekkel eltöltött közös nap után is állandó kapcsolatban maradt a kislánnyal, és még több alkalommal találkoztak.


Bieber és Avalanna első találkozása…

Justin beteg rajongóját tekintette az egyik legnagyobb inspirációnak, akiből kitartást és erőt meríthet. Avalanna nemcsak egy óriási élménnyel gazdagodott, de névlegesen a tinisztár felesége is lett, a találkozásuktól kezdve ugyanis Mrs. Justin Bieberként ismerte az egész világ, még maga az énekes is így emlegette interjúiban.

Ám sajnos Avalanna nem mindegyik kívánsága teljesült úgy, mint a Justinnal való találkozás. Ritka agyrákján az orvosok nem tudtak segíteni, és még csak kezelni sem lehetett a daganat elhelyezkedése miatt. Így öt és fél évnyi szenvedés után tegnap örökre lehunyta szemeit. A Twitteren és a Facebookon azóta folyamatosan özönlenek a részvétnyilvánító üzenetek a szülei számára, amik között megtalálható “férje” gyászbejegyzése is.


…és az utolsó közös képeik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik