Szórakozás

Így kapta meg Malek Andrea a TV2-es munkát

malek andrea (malek andrea, )
malek andrea (malek andrea, )

Kevesen tudják, hogy Szily Nóra, pszichológus-műsorvezető segített Malek Andreának abban, hogy ő lehessen a TV2 Voice című műsorának egyik zsűritagja. Nem protekcióról van szó, hanem valami egészen másról.

Manapság nagyon divatos azt javasolni a páciensének, vonzza be a pozitív dolgokat az életébe. Bár Malek Andrea nem pszichológusként vette igénybe Szily Nóra segítségét, csupán interúalanyként foglalt helyet a műsorvezető kanapéján, de úgy tűnik, így is a segítségére volt a csevegésük.


Nóra egy évekkel ezelőtti beszélgetésükkor a következőket mondta Andreának: “Ha valamit szeretnél elérni az életedben, akkor rendeld meg az Univerzumtól!’

Andrea később visszaemlékezett minderre, elképzelte magát ebben a feladatban, sokat gondolt rá, és úgy véli, elsősorban ennek köszönhető, hogy „beteremtette” magának ezt a felkérést.

A színésznő a Storynak azt is elárulta, hogy Nóra útmutatásának köszönhetően talált rá férjére is, és az élet más területén is sokszor vette hasznát a pozitív gondolkodásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik