Szórakozás

A Pókember széria és más csemegék a képernyőn

Az AXN tűzi műsorára októberben a kultmozi teljes történetét más speciális filmestekkel együtt.

Októberben szombat esténként ülhetnek a tévé elé az álcában világmegmentő Pókember rajongói hogy megnézzék kedvenc a hősükről szóló film teljes szériáját. Az októberi speciális filmestekre pedig más csemegékkel is készül az   AXN – értesítette a Szeged24-et a csatorna, ahol arról számoltak be: a kemény, de romantikus Pókembert a démoni Szellemlovas története követi majd.

A hétfő a thriller-rajongóké lesz : hátborzongató szállodák ejtik csapdába gyanútlan vendégeiket az Elhagyott szoba, a Motel és a Hotel Horror filmekben. Csütörtökönként a tengerészeti nyomozók függőié a képernyő: érkezik az NCIS 5. évadjának premierje.

Október 21-én debütál a látványos Bárka második évadja, melynek készítési kulisszatitkaiba és trükkjeibe már belekukkanthatnak a kíváncsiak a csatorna honlapján.  A Benedict Cumberbatch alakította brit szívtipró nyomozó hívei sem szenvednek hiányt: szintén a második szezonnal  jelentkezik a Sherlock. A sebeiből felgyógyuló Raylan Givens rendőrbíró pedig belecsap a Törvény embere harmadik évadába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik