Szórakozás

Sorozatrajongók adtak magyar címet a műsornak

A Comedy Central a Sorozatjunkie.hu olvasóit kérte meg, hogy magyarítsák az Outsourced című sitcomot.

Ismételten a közösségi felületet kihasználva jutott magyar címhez a Comedy Central. Az ősszel érkező, Outsourced című amerikai vígjátéksorozathoz kerestek ütős magyar címet, ám ezúttal a rajongókra hagyták a döntést. A Sorozatjunkie.hu kommentelői örömmel csaptak le a lehetőségre. A rengeteg beérkező javaslat közül „A számkiszervezett” tetszett a legjobban a humorcsatorna zsűrijének, így ezen a címen fut majd hazánkban a sorozat.

A számkiszervezett egy Todd Dempsy nevű srácról szól, akinek váratlanul Indiába kell költöznie, miután az igazán idióta termékeket gyártó cég, ahol dolgozik, kiszervezi a call centerét Mumbaiba.

A sitcom fő humorforrása a két ország között húzódó hatalmas kulturális szakadék: Toddnak mindent meg kell tanítani indiai munkatársainak az amerikai (pop)kultúráról, hogy a dolgozói megértsék a cég termékeit, neki magának pedig fel kell dolgoznia, hogy tipikus amcsiként helyt kell állnia egy tipikusan nem amcsi országban.

A címadó játék nagy sikert aratott, a felhívás három napja alatt rengeteg komment érkezett. A győztes végül elfeledettnick lett, ő írta a csatornának legjobban tetsző „A számkiszervezett” címet.

A számkiszervezett – szeptember 26. 20:00-tól a Comedy Central műsorán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik