Szórakozás

Őrizetben a harmadik gánti betörő is

Harmadik, 36 éves soponyai társukat tegnap délután fogták el a sárbogárdi rendőrök sárkeresztúri ismerőseinél.

Mint arról korábban a Fehérvár24 is hírt adott 2012. szeptember 25-én hajnalban a gánti körzeti megbízott elfogott két sárkeresztúri férfit, akiket a bicskei nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy Gánt Bányatelepen lévő Szociális Otthonba betörtek és onnan fűkaszát, valamint üzemanyagot tulajdonítottak el.

A 27 és a 34 éves sárkeresztúri fiatalemberek kihallgatását követően a nyomozók a fiatalabbikat bűnügyi őrizetbe vették, míg az idősebbiket elengedték. Harmadik, 36 éves soponyai társukat tegnap délután fogták el a sárbogárdi rendőrök sárkeresztúri ismerőseinél. Miután előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, átszállították Bicskére, ahol megtörtént gyanúsított kihallgatása. Ezt követően a nyomozók őt is bűnügyi őrizetbe vették.

Tekintettel arra, hogy a két őrizetben lévő férfi mindegyike büntetett előéletű és jelenleg ugyanazon vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van velük szemben szintén a Bicskei Rendőrkapitányságon büntetőeljárás, a rendőrök kezdeményezték mindkettőjük előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik