Szórakozás

Őrizetben a harmadik gánti betörő is

Harmadik, 36 éves soponyai társukat tegnap délután fogták el a sárbogárdi rendőrök sárkeresztúri ismerőseinél.

Mint arról korábban a Fehérvár24 is hírt adott 2012. szeptember 25-én hajnalban a gánti körzeti megbízott elfogott két sárkeresztúri férfit, akiket a bicskei nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy Gánt Bányatelepen lévő Szociális Otthonba betörtek és onnan fűkaszát, valamint üzemanyagot tulajdonítottak el.

A 27 és a 34 éves sárkeresztúri fiatalemberek kihallgatását követően a nyomozók a fiatalabbikat bűnügyi őrizetbe vették, míg az idősebbiket elengedték. Harmadik, 36 éves soponyai társukat tegnap délután fogták el a sárbogárdi rendőrök sárkeresztúri ismerőseinél. Miután előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, átszállították Bicskére, ahol megtörtént gyanúsított kihallgatása. Ezt követően a nyomozók őt is bűnügyi őrizetbe vették.

Tekintettel arra, hogy a két őrizetben lévő férfi mindegyike büntetett előéletű és jelenleg ugyanazon vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van velük szemben szintén a Bicskei Rendőrkapitányságon büntetőeljárás, a rendőrök kezdeményezték mindkettőjük előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Videó
Docskocs Zsuzsa 64 éves, közel 30 éve lélegeztetőgéppel él. Lassan romló állapotával gyermekként szembesült. Amíg nem volt géphez kötve, programozóként dolgozott, és ma is gondozza saját honlapját, ahová festményeit, rajzait tölti fel.