Szórakozás

Megmutatta 6 hónapos tündéri kisfiát a Barátok közt sztárja

Tihanyi Tóth Csabáék élete teljesen megváltozott, mióta megszületett kisfiuk. Nimród 6 hónapos, és már most is jól látszik rajta, hogy akaratát szereti érvényre juttatni.

A Barátok közt Novák Lacija a Reflektor magazinban elmesélte, mióta kisfia megszületett, korábban fekszenek le, nem néznek tévét, halkan beszélgetnek, és vége az éjszakai kiruccanásoknak is. Eddig a szülők alkalmazkodtak a babához, de elmondásuk szerint most már Nimród is kezd hozzájuk alkalmazkodni. A színész azt mondja, a kicsiről már most kiderült, hogy akaratos, ami nem is csoda, hiszen kos a csillagjegye. A családi legendák szerint Tihanyi Tóth Csaba is hasonló jellemű kisgyerek volt, így kisfia ebben biztosan rá hasonlít.

Apukája elmondása szerint Nimród nagyon sportos alkat. Nagyon korán megfordult és már 6 hónaposan olyan dolgokat csinál, amit a 7 hónapos babák, például megpróbál négykézlábra állni. A vizet is szereti, így azt tervezik, hogy hamarosan elviszik babaúszásra.

A színész elárulta, felesége az, aki a legtöbbet foglalkozik Nimróddal, persze ha úgy adódik, ő sem riad vissza attól, hogy megetesse, pelenkázza vagy megfürdesse kisfiát. Mivel jelenleg Tihanyi Tóth Csabáéknál így kerek a világ, egyelőre nem terveznek második gyereket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik