Szórakozás

Dunaújvárosi zsaruhírek: sűrű, tömény, változatos nap

Nem panaszkodhattak unalomra a rendőrök a dunaújvárosi kapitányság illetékességi területén tegnap: elfogás, drogos és lopási ügybe keveredett tinédzser, segítségnyújtás, és eltűnt – de szerencsésen megkerült – kamaszlány is adott munkát a városban és környékén.

Sűrű, tömény napjuk volt a dunaújvárosi rendőröknek tegnap – derül ki a megyei főkapitányság sajtószolgálatának a Dunaújváros Online-hoz eljuttatott összegzéséből. A részletes jelentés szerint például a járőrök kora reggel a lakásán fogtak el egy dunaújvárosi férfit, aki ellen a helyi kapitányság elfogatóparancsa volt érvényben, lopás elkövetése miatt. Miután előállították a kapitányságra, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kézre kerített tolvajt.
Gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt kezdtek büntetőeljárást egy mezőfalvi asszonnyal szemben. A nőt a lakásán fogták el tegnap kora délután a dunaújvárosi járőrök. Miután előállították a kapitányságra, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.  Lopás miatt folyik büntetőeljárás egy mindössze tizennégy esztendős fiúval szemben a dunaújvárosi rendőrségen, ráadásul felmerült a gyanú, hogy a tinédzser kábítószer-fogyasztó, ezért a járőrök mintavételre állították elő tegnap este. Az is igaz, hogy a minták levétele után szabadon engedték. Segítségnyújtás is akadt a palettán: hajnali négy óra előtt a Piac téren vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy férfit, aki nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. A Dunaújváros Online-hoz eljuttatott összegzés szerint ezért előállították a kapitányságra, ahol megtörtént adatainak leellenőrzése. Mivel azonban erősen ittas állapotban volt, a járőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórház pszichiátriai osztályára.
Végül egy szerencsés kimenetelű eltűnéses eset: még napközben érkezett bejelentés a dunaújvárosi kapitányságra arról, hogy engedély nélkül távozott egy fiatalkorú lány az Ercsi Nevelőotthonból hétfő este, és tegnap délelőtt sem tért vissza lakhelyére. A járőrök a lányt egy ercsi lakásban találták meg – ezt követően előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol meghallgatását követően átadták nevelőjének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik