Szórakozás

Öklét használta a Jóban Rosszban sztárja

tóth roland (tóth roland, )
tóth roland (tóth roland, )

Tóth Roland több küzdősportot is kipróbált már, most pedig kamatoztathatta tudását. Bodolai Bandi ugyanis verekedésbe keveredik a Jóban Rosszban ma esti epizódjában. A sorozat egyik legnépszerűbb családfője egy felháborodott férfival kerül összetűzésbe, akit ráadásul a Família Kft-ből ismert Juhász Illés alakít.

Bodolai Bandit békés természetéről ismerheti a Jóban Rosszban közönsége. Ma este azonban nem tudja visszafogni magát. A Bodolai ételfutár botránya miatt reklamáló tömegtől erőszakkal védi meg családját.

„Űztem jó néhány küzdősportot, de úgy vagyok vele, hogy amíg lehet, addig el kell kerülni az erőszakot. Majdnem mindenre lehet más megoldást is találni, persze vannak kivédhetetlen szituációk. Ilyen lehet az is, ha a szeretteimet éri támadás.” – árulta el a Bodolai Bandit alakító Tóth Roland.

A színész „ellenfele” a háborgó Zentai, akit a Família Kft. egykori Vilije, Juhász Illés alakít.

„Remekül éreztem magam a forgatáson, nagyon jó volt régi ismerősökkel találkozni, és újakkal megismerkedni. Már ismerős volt számomra a sorozatok légköre, kellemes érzés volt visszatérni a kamerák kereszttüzébe, hiszen az utóbbi időben inkább a színház tölti be a központi szerepet az életemben, jelenleg Székesfehérváron játszom.” – árulta el a színész.

Hogy Bandi vagy Zentai kerül ki győztesen a verekedésből, az a Jóban Rosszban ma esti epizódjából kiderül.

Jóban Rosszban – minden hétköznap dupla epizódokkal 20:05-kor a TV2-n!

Mindig történik valami…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik