Szórakozás

Egy halott, nyolc sérült az etyeki balesetben

etyeki baleset (etyeki baleset)
etyeki baleset (etyeki baleset)

Frontálisan ütközött egy helyközi autóbusz és egy személygépkocsi kedd délelőtt Etyek határában, a baleset következtében az autó sofőrje a helyszínen meghalt.

A Fejér megyében lévő Etyek település külterületén halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2012. szeptember 25-én reggel. A 8106-os számú úton az eddigi megállapítás szerint Biatorbágy felől Etyek irányába tartott Opel Astra típusú személyautójával egy 33 éves budapesti hölgy, amikor járművével a nedves útburkolaton vélhetően megcsúszott, elveszítette uralmát az autó felett- mondta el  Németh-Kész Mónika a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Fehérvár24-nek.

Az úttesten keresztbefordult jármű sodródni kezdett, aminek következtében oldalával egy szemből érkező Volánbusszal ütközött. A menetrend szerint közlekedő busz vezetője az ütközést nem tudta elkerülni. A baleset bekövetkezte után az autóbusz árokba borult, a személyautó szintén elhagyta az útpályát.

Az Opel Astrát vezető fiatal nő az elszenvedett sérülések következtébe azonnal életét vesztette. Holttestét a helyszínre érkezett tűzoltók szabadították ki a roncsból. A személyautónak a sofőrön kívül utasa nem volt.

Az autóbuszban utazó, mintegy 20-25 fő közül nyolcan sérültek. A két súlyos sérültet – egyikőjüket mentőhelikopterrel – Székesfehérvárra szállították a Szent György Kórházba. A hat könnyű sérültet Székesfehérvárra és Budapestre vitték ellátásra a mentőszolgálat helyszínre érkezett egységei.

A balesethelyszínelés és műszaki mentés jelenleg tart. A 8106-os út balesettel érintett szakaszát lezárta a rendőrség. Biatorbágynál az 1. számú főútra terelik az Etyek felé haladókat. A települést kerülő úton lehet megközelíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik