Szórakozás

Kapcsolatáról vall Gaál Noémi

Gaál Noémi és kedvese Maloveczky Miklós nyolc éve boldogok együtt. Kapcsolatukat sokan árgus szemekkel figyelik, sokan nem hisznek abban, hogy ez egy életre szóló szerelem lehet.

Talán azért kételkednek sokan kapcsolatukban, mert Noémi majd egy évtizeddel idősebb kedvesénél, talán azért, mert nem házasodtak össze, talán azért, mert még nincs gyermekük. A TV2 időjósa most a Storyban őszintén, nyíltan beszél kapcsolatukról.


“Miki kilenc és fél évvel fiatalabb nálam. Ettől talán nem átlagos a kapcsolatunk, de minden másban arra törekszünk, hogy a férfi-nő kapcsolat oda-vissza működjön. Én végzem el a házimunka nagy részét, Mikire pedig minden egyéb férfimunka, szerelés, javítás hárul. Persze nálunk is előfordul, hogy több türelemre van szükség a másikhoz, mert az egyikünk éppen mindenen kifakad, mindenre rosszul reagál. De az esetek többségében tudjuk, hogy nem közöttünk van a baj,nem egymást nem értjük meg, hanem kapott egy telefonhívást, egy rossz hírt, vagy a munkahelyén történt valami. Ilyenkor megértőbbek, türelmesebbek vagyunk a másikkal.”

 

Hogy miként viszonyul Noémi a gyermekvállaláshoz és házassághoz, kiderül a Storyból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik