Szórakozás

Téglával vágta fejbe élettársa lányát

tégla (tégla, )
tégla (tégla, )

A bűncselekménynek szemtanúja volt a nő két kiskorú gyermeke is.

Családi veszekedéshez riasztották szerdán délután a rendőröket Székesfehérváron a Budai út egyik lakásába, ahol egy nőt bántalmazás ért.

Mint később kiderült, az – egy fedél alatt élő – 52 éves férfi, valamint élettársának 38 éves lánya között alakult ki vita, ami odáig fajult, hogy tettlegességre is sor került. A férfi a nőt több alkalommal ököllel arcon ütötte a lakásban, majd, miután a nő kimenekült az udvarra, ott ráncigálta, lökdöste, rugdosta, majd egy féltéglával több alkalommal fejbe is vágta. A bűncselekménynek szemtanúja volt a nő két kiskorú gyermeke is.

A rendőrök mentőt hívtak a sértetthez, akik beszállították a kórházba további ellátása végett. A bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfit a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során beismerte a bűncselekmény elkövetését, de hozzátette, hogy a bántalmazás kölcsönös volt. Mivel fájlalta a fejét, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik őt is beszállították a kórházba – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik