Szórakozás

Kokó új élő műsorral jelentkezik

Koko (Koko)
Koko (Koko)

Mostantól kedd esténként élő műsorral jelentkezik a SportKlub, Kovács Koko István és Világi Péter vezetésével. A Serie A Showban az olasz foci előző fordulójára tekintenek vissza a stúdióban, olyan állandó olasz vendégekkel, mint Gianni Annoni, illetve a kilenc éve Magyarországon élő Salvo Sgroi.

Elrajtolt a Serie A show a SportKlubon. A most debütált élő stúdiós műsorban Koko rendszeres vendégei lesznek Gianni Annoni és Salvo Sgroi. A trió mellé a jövőben más sztárok is csatlakoznak majd, természetesen olyanok, akik valamilyen módon kapcsolódnak Olaszországhoz és az olasz focihoz, mint Szuper Levente vagy Ganxsta Zolee.

„Nagyon jól éreztem magam. Pontosan olyan hangulat volt, mint mikor egy olasz kocsmában ülve nézi az ember a meccset. Sokszor egyszerre védte mindenki a saját igazát, és nem csupán az derült ki, hogy ki kinek szurkol, hanem az is, miért is olyan jó az olasz foci, az olasz bajnokság.” – számolt be Koko az első forgatás élményeiről.

A műsor több állandó rovattal várja a nézőket. Az első adásban Salvo különleges kagylólevest készített, ez a jövőben sem lesz másként. A szakácsmesterek minden alkalommal igazi itáliai specialitással készülnek majd, hogy tele hassal és olaszos lendülettel vessék bele magukat a bajnokság újabb mérkőzéseibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik