Szórakozás

Bizarr baleset! Fejbe vágták az RTL sztárját

Pataki Zita szája fülig ér, ami nem is csoda, hiszen eljegyezték. Előtte azonban egy meglehetősen furcsa dolog történt az RTL időjósával, amit akár jelnek is tekinthetünk.

Zita az RTL Klub Reflektor magazinjában beszélt a bizarr balesetről. Egy esküvőn volt, ahol a menyasszonyi csokorral jól fejbe vágták.

„A csokor hatalmas lendülettel ment át a lányok hadán, amikor eldobta a menyasszony. Én leghátul álltam, mindenki kitért előle, engem pedig teljesen telibe talált. Nem tudtam védekezni sem. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy eltört az orrom, és vérzik is” – mesélte Zita, aki csak mosolyog a furcsa sztorin, amit végül épp bőrrel úszott meg. Ma már tudjuk, hogy ez jel volt, hiszen a csinos tévésnek hamarosan megkérték a kezét.

Zita elmesélte, hogy párja külföldre készült, és már a repülőtéren voltak, amikor feltette neki a kérdést. A híresség először válaszolni sem tudott a meghatottságtól, csak megölelte szerelmét, aztán persze a fülébe súgta, mindig is érezte, hogy az ő felesége lesz. Az esküvő időpontjáról egyelőre még nem számolt be Zita, de azt elárulta, nincs ellene annak sem, hogy jöjjön a baba, bár egyelőre még nincs áldott állapotban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik