Szórakozás

27 kilót fogyott az X-Faktoros – Íme

fehér zoltán (fehér zoltán)
fehér zoltán (fehér zoltán)

Elképesztően sokat fogyott az utóbbi évben az X-Faktor versenyzője, Fehér Zoli. A fiatalember a Hír 24-nek a változás okairól is beszélt.

A mentorok eleinte szinte rá sem ismertek Zolira, aki másodjára próbál szerencsét az RTL Klub tehetségkutatójában. A fiatalember rengeteget fogyott.

„Mikor először próbáltam szerencsét az X-Faktorban sok kritikát kaptam. Nemcsak a modorosságom, hanem a külsőm miatt is.110 kilót nyomtam és ez már engem is zavart. Ezért leültünk a feleségemmel és átbeszéltük min és hogyan tudnánk változtatni. Megterveztük a külső átalakulásomat és a fogyókúrámat is. Az elmúlt időszakban sokat méregtelenítettem, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt ettem. Végigcsináltam egy shaolin diétát, amely zöldség, gyümölcs és rizs alapú” – mesélte az X-Faktor felfedezettje, aki persze azzal is tisztában van, hogy nem csupán az volt kemény munka, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől, hanem jelenlegi súlyát megtartani is nehéz feladat lesz. Azt állítja, továbbra is nagyon figyel arra, mit eszik, ráadásul a korábbi adagokhoz képest most már mindennek csak a felét fogyasztja.

Fogyás előtt

„Volt egy időszak, amikor észrevettem, hogy a hangom is változik a fogyás következtében. Ezt azonban rendszeres gyakorlással és skálázással kordában lehetett tartani. Ma már a hangom is a régi” – mesélte Zoli.

Az énekes azt is elárulta, a felesége mindenben támogatja. Nagyon örül, hogy ilyen jó irányba változott Zoli súlya. Az X-Faktoros azt mondja, felesége is szeretne vele tartani a fogyókúrában, azonban neki sokkal nehezebb, ugyanis cukorbeteg és a vérnyomásával is probléma van. Ettől függetlenül nagyon igyekszik ő is egészségesebben élni.

Huszonhét kilóval könnyebben

Ajánlott videó

Olvasói sztorik