Szórakozás

Friss! Megszületett Robbie Williams első gyermeke

Megszületett Robbie Williams és felesége, Ayda Field első gyereke, aki kislány.

Már nemcsak az öreg kontinens legsikeresebb férfi szóló előadója Robbie Williams, hanem egy egészséges kislány boldog apukája is. A pici tegnap délután 3:33-kor jött a világra, majdnem három és fél kilóval, és a Theodora Rose nevet kapta. A hírről csak ma értesítették a rajongókat és a sajtót. A baba és a mama, Ayda Field jól vannak.

Robbie és felesége néhány hete költöztek vissza Angliába, mert nem akarták, hogy Los Angelesben szülessen meg a gyerekük. Az énekes szerint ugyanis az angyalok városa tele van furcsa alakokkal, és ez nem a legjobb környezett egy gyermek felcseperedéséhez és iskoláztatásához.


Szülők lettek

A brit fenegyerek és a török felmenőkkel rendelkező amerikai színésznő 2006-ban szerettek egymásba, de egyes hírek szerint jóval hamarabb kezdődött a románcuk, mint ahogy azt nyilvánosan felvállalták. Két éve házasodtak össze, a Teddy-nek becézett kislány az első gyerekük.

Theodora bő egy hónappal azután jött a világra, hogy Williams Take That-beli csapattársa, Gary Barlow negyedik gyereke halva született. A tragédia miatt Robbie-n is aggodalom lett úrra, nehogy az ő lányával is valami gond adódjon. De szerencsére neki nem kellett hasonló szörnyűséget átélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik