Szórakozás

Eltűntek de megkerültek a fiatal lányok

A Gárdonyi Rendőrkapitányság területéről egy édesanya, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság területéről egy nevelő kérte a rendőrség segítségét két fiatal lány eltűnése miatt.

Két fiatal lány eltűnése miatt mozgósították a rendőrséget 2012. szeptember 17-én Fejér megyében. Dégről egy nevelőotthonból távozott engedéllyel egy 16 éves fiatal hölgy, de a jelzett időre nem ért vissza. Az ismert és feltételezett tartózkodási helyeken történt ellenőrzés során késő este a dunaújvárosi rendőrök Ercsi területén találták meg. A fiatal lány idén február óta már negyedszerre szerepel a fehérvári rendőrök eltűnési listáján. Valamennyi esetben – így ezúttal is -, a rendőrök vitték vissza a gondozási helyéül kijelölt intézetbe.

Zichyújfaluból egy édesanya kérte a gárdonyi rendőrök segítségét, mert 15 éves lánya nem ért haza a középiskolából. A rendőrök az anya segítségével ellenőrizték a fiatal lány baráti körét, osztálytársainál érdeklődtek, de kedd hajnalig nem jártak eredménnyel. Reggelre kiderült, hogy a lány egy ismerősénél töltötte az éjszakát, ahol egyébként korábban keresték is a rendőrök, de akkor nem nyitottak ajtót az ingatlanon élők. A móri rendőrök visszatérően ellenőrizték a lakcímet és reggel már ott találták a keresett lányt. Édesanyjának épségben átadták, az eltűnése miatt kiadott körözést visszavonta a rendőrség – mondta el a Fehérvár 24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik