Szórakozás

Közel 15 millió forintot lopott a családi házból

14 750 000 Ft értékben lopott készpénzt, valutát, illetve arany ékszert egy férfi egy táci családi házból még a nyáron, mialatt a tulajdonos nyaralni volt. A bűncselekményt – ami 2012. augusztus 3-án 20 és 23 óra között történt – az ingatlanra szerelt videokamera rögzítette.

A felvételen jól látszik a terepszínű nadrágban és atlétatrikóban lévő elkövető, aki fejére egy nylonharisnyát húzott. Miután kívülről felmérte a terepet, látta, hogy a ház riasztóval van ellátva. Térdre ereszkedve, az udvarban magához vett egy vödröt, majd abba vizet tett, és a riasztót belehelyezte, hogy a szomszédok ne hallják.

Ezt követően befeszítette az ablakot, majd bemászott a házba, ahol összegyűjtötte a készpénzt, a valutát, illetve az arany ékszereket, és azokat magához véve elmenekült a helyszínről.

A székesfehérvári nyomozók a férfi beazonosítása érdekében a lakosságtól várnak segítséget – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kérjük, aki a felvételen (illetve a felvétel alapján készült fotókon) a férfit felismeri, hollétéről tud, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozóit a 22/541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es segélyhívók bármelyikén!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik