Szórakozás

Verekedés a lepsényi falunapon

Falunapi rendezvényen szólalkozott össze három férfi szeptember 15-én késő délután. Az összeszólalkozást tettlegesség követte.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság ügyeletét délután hat óra előtt nem sokkal riasztották a falunapon történt verekedésről. A több száz résztvevő jelenlétével zajló rendezvényt Lepsény, Vasút utcában három férfi összeszólalkozása zavarta meg. A három ittas férfi a verbális adok-kapok után tettlegesen is egymásnak esett.

Kölcsönösen bántalmazták egymást, valamennyinek fejsérülése keletkezett. A rendőrök kiérkezésekor már csak ketten maradtak a helyszínen a verekedők közül. A 37 éves férfi és a társaságában lévő 18 éves fiatal maga is elismerte, hogy aktív részese volt a történteknek. Hogy mi okozta a nézeteltérést hármójuk között, azt egyelőre nem tudni, csak sejteni lehet, hogy a jócskán fogyasztott alkohol is szerepet játszott.

A két verekedőt kórházi ellátásukat követően előállítják a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatják ki őket a nyomozók a garázdaság miatt. A verekedés harmadik szereplője személyazonosságának megállapítása folyamatban van- mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik