Szórakozás

Lekapta az őr szemüvegét és zsebre vágta

Egy 61 éves férfit állítottak elő a rendőrök

Kórházi látogatásra érkezett egy polgárdi házaspár vasárnap délután a kórház pszichiátriai épületéhez. A parkolás körül alakult ki nézeteltérés köztük és az épület biztonsági őre között, tájékoztatta a Fehérvár24-et R. Szabó Ágnes, a megyei rendőrség szóvivője.

Idős hozzátartozójukat ment meglátogatni délután egy polgárdi házaspár a székesfehérvári kórházba. A pszichiátria épület együttesénél behajtottak személygépkocsijukkal a kapun, és beálltak egy mozgássérültek számára fenntartott helyre, mivel idős hozzátartozójuk jogán rendelkeztek kártyával. Elmondták, hogy az idős beteget fogják hazavinni, azért szeretnének beállni.

A kórházból kifelé jövet, azonban nem volt velük az idős hozzátartozó, amit számon kért a biztonsági őr és kérte, fizessék meg a behajtás ellenértékét. A házaspár 61 éves férfi tagja ezek után lekapta az őr szemüvegét és zsebre tette. A biztonsági őr válaszul megragadta a látogatót és huzakodni kezdtek, majd az őr elmondása szerint a férfi arcul ütötte.

A járőrök az elsődleges megállapítások alapján előállították a 61 éves polgárdi férfit. A biztonsági őr szerepét is tisztázni szükséges az eljárás során.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik