Szórakozás

Biszex férfiprostit alakított az X-Faktor előtt

szabó dávid (szabó dávid)
szabó dávid (szabó dávid)

A fiatal énekest a mentorok nagyon tehetségesnek tartják. 2006-ban egy olyan filmben szerepelt, amely gátlások nélkül mutatta be két férfi vonzódását – írja a Blikk.

A film sok díjat gyűjtött be. Szabó Dávid egy olyan fiút alakított, aki biszexuális prostituált, és akibe beleszeret egy idősödő író. A Blikknek a filmről az énekes most nem akart beszélni, de korábban az abccenter.comnak azt mondta: elég nehéz volt azonosulnia a karakterrel, mivel nem meleg vagy biszexuális.

Az énekes az X-Faktort óriási lehetőségnek tartja. Úgy érzi, a műsor közelebb viheti álmai eléréshez, mert szeretne maradandót alkotni, koncerteket adni, egy albumot kiadni… Egy olyan „pillanatot” megélni, amelyre 40 év múlva is büszkén tekint vissza.

A Blikknek azt mondta: minden energiáját az X-Faktorra összpontosítja, így egy időre a színészi pálya is háttérbe szorul. Ezt azonban nem áldozatként fogja fel, hanem olyan lépésként, amely közelebb viheti álmaihoz. Hogy később mi lesz, még nem tudja, de Dávid egyiket sem szeretné teljesen feladni, hiszen számos példa van a két pálya párhuzamos űzésére.

Szabó Dávid mostani produkciója után egyébként Geszti Péter azt mondta, ő a tökéletes X-Faktor jelölt, míg Keresztes Ildikó megígérte, ő lesz az első, aki jegyet vált az eddig színészként érvényesülő fiatalember első fellépésére.

Esztergályos Károly korábban a Férfiaktról azt mondta: az egy szerelmes film, amelyben történetesen két férfi között szövődik szerelem. „Lehet valami érdekesebb, mint egy szerelmi történet? Talán két szerelmi történet. Itt szó van négy szerelmi kapcsolatról. Persze a négy szerelemnek nincs nyolc szereplője. Ha valaki egy heteroszexuális kapcsolatban homoszexuális viszonyt folytat, akkor az bonyolultabb és élesebb helyzet. A Férfiakt az emberi kapcsolatokról és azok lehetetlenségéről szól” – mondta a rendező.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik