Szórakozás

Kibékült a Twilight szerelmespárja

Robert Pattinson-Kristen Stewart (Robert Pattinson, Kristen Stewart)
Robert Pattinson-Kristen Stewart (Robert Pattinson, Kristen Stewart)

Robert Pattinson rájött, hogy képtelen Kristen Stewart nélkül élni, ezért megbocsátott neki, és újrakezdik közös életüket.

Két hónap drámát követően mindenki megnyugodhat, és újra a gazdasági világválság a legnagyobb probléma a bolygón. Robert Pattinson és Kristen Stewart ugyanis kibékültek. Rob sokat rágódott az elmúlt hetekben arról, hogy miként tovább, de rájött, hogy képtelen a nyitott szájas távolba merengés királynője nélkül élni. Ezért hosszú, érzelmektől túlfűtött telefonbeszélgetések tucatjai alatt mindent átbeszéltek, és adnak egy újabb esélyt a közös jövőjüknek. Hamarosan egy eldugott Los Angeles-i házba költöznek, hogy ott tegyék helyre a Stewart félrelépése miatt megtört kapcsolatukat.

Tehát Pattinson vagy tényleg ennyire hülye, vagy igaz a pénteken napvilágot látott összeesküvés-elmélet, és az egész félrelépősdi csak egy óriási átverés volt, amivel a filmjeiket promózták. Hiszen ahogy a médiahack teória is megjósolta, pont a közelgő utolsó Twilight-film premierje előtt békültek ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik