Szórakozás

Meghiúsulhat Jennifer Aniston álomlagzija

aniston (aniston)
aniston (aniston)

Jennifer Anistonnak újra kell gondolnia az esküvőjét, mert az anyja túl beteg ahhoz, hogy részt vegyen az eltervezett szertartáson.

Miután augusztusban végre eljegyezte Justin Theroux, az esküvőt sem akarja halogatni Jennifer Aniston. A páros ezért még idén, valamikor december elején összeköti az életét. A terveik szerint a ceremóniára egy kilencnapos kenyai szafari részekén kerül majd sor. A szertartást egy helyi pap vezényli majd le. Az egykori Jóbarát és párja ezután a formalitásokon is átesik, amint visszatérnek Los Angelesbe, de itt már nem lesz nagy ünneplés.

A tervbe azonban egy elég fontos tényezőt nem vettek számításba. Aniston anyja ugyanis tavaly egy komoly stroke-on esett át, és még mindig nincs olyan állapotban, hogy messzire utazzon. Vagyis az egészsége meggátolja abban, hogy részt vegyen a kenyai lagzin. Ezt viszont nem szeretné sem Jen, sem Nancy. Mert, ha már hosszú évek után végre kibékültek, akkor egy ilyen fontos eseményről sem maradhat le a mama. De egyelőre nincs ötletük, hogy miként oldják meg a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik