Szórakozás

Balesetek a reggeli esőben

Buthy Lilla

2012. 09. 14. 14:29

A 81-es főúton, Mór és Felsődobos között egy PB-gázt szállító tartányos tehergépkocsi, egy rakomány nélküli kisteherautó és egy kisáruszállító ütközött. Bakonycsernye és Szápár között egy személygépkocsi borult fel, nem sokkal később pedig a 81-es főúton, az előző baleset helyszínén egy autómentő kisteherautó és egy mikrobusz karambolozott.

2012. szeptember 13-án, reggel 7 órakor jelezték a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányítási Központjának, hogy a 81-es főúton, Mór és Felsődobos között egy veszélyes anyagot szállító teherautót ért baleset. A helyszínen egy PB-gázt szállító tartányos Mercedes tehergépkocsi, egy rakomány nélküli Mercedes kisteherautó és egy Ford kisáruszállító ütközött. A kisteherautó az árokban az oldalára borult. A balesetben hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek. A móri önkormányzati és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a helyszínre vonult még a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, a Katasztrófavédelmi Mobil Labor, valamint megjelentek az igazgatóság iparbiztonsági főfelügyelőségének munkatársai, akik a veszélyesáru-szállítás kapcsán ADR-ellenőrzést végeztek. A balesetben a Mercedes teherautó tartánya nem rongálódott meg, a PB gáz a környezetbe nem került ki, de a jármű elektromos rendszere megrongálódott, ezért a teherautó önerejéből már nem folytathatta útját, és a katasztrófavédelem iparbiztonsági szakemberei a veszélyes anyag átfejtéséről határoztak. A felborult kisteherautót a tűzoltók állították kerekeire.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.