Szórakozás

Tom Selleck visszatér

Egy apa általában boldog, ha fia tovább viszi hivatását és átadhat neki minden tudást és tapasztalatot. Kérdés, hogy mi a helyzet akkor, ha az összes gyerek ugyanazt a szakmát választja, és a rendvédelemnek szenteli életét. A rendőrkapitányt alakító Tom Selleck-nek nem kis fejtörést okoz három gyermeke a Zsaruvér című sorozatban.

Tom Selleck ezúttal nem magánnyomozóként, hawaii mintás ingben üldözi a rosszfiúkat, hanem new york-i rendőrfőkapitányként Frank Reagant szerepében. A Zsaruvér főhőse azonban nem csak a Nagy Alma zsarujainak feje, hanem három gyerek édesapja is. Ami azért is okoz nem kis fejtörést Frank-nek, mert mindhármuk a rendőri hivatást választotta, igaz, más-más területen.

Danny (Donnie Wahlberg) vezető nyomozó, aki bizony nem mindig követi a szabályokat. Erin (Bridget Moynahan) helyettes államügyész és egyedül neveli tinédzser lányát. Rajtuk kívül csupán Danny dekoratív felesége képviseli a gyengébbik nemet a családban. A legkisebb fiú Jamie (Will Estes) is az egyenruhát választotta. A legkisebb Reagant gyereket karrierje elején az FBI is megkeresi, segítsen felderíteni egy a rendőrségen belüli titkos szervezet működését.

A szakmai nehézségek és hatalmi játszmák mellett természetesen a főhőseink magánélete is jócskán tartogat drámai fordulatot. És hát nem egyszerű a családi fészek ajtaján kívül hagyni a munkahelyi gondokat sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik