Szórakozás

Távozik a Barátok közt sztárja – Ő az új fiú

Két hete már az új Illés Péter forgat A Barátok közt stábjával. A karaktert a 22 éves Kiss Péter vette át Barna Zsombórtól.

Az RTL Klub Fókusz című magazinjában mutatták be először a nyilvánosságnak a Barátok közt új szereplőjét. Kiss Pétert több száz jelentkező közül választották ki Illés Peti szerepére. A kaposvári fiatalember nagyon ügyes, nem idegen számára a színészkedés, hiszen már színházban és filmben is szerepelt. Nem csoda, ha könnyen feltalálta magát a régi szereplők között.

Az új Peti

Mindezt azok a színészek is megerősítették, akikkel Peti naponta találkozik a forgatásokon. Sorozatbeli mamája szerint a fiú egyelőre még csendes, de úgy véli, a kezdeti gátlásossága hamar elmúlik majd. Az új szereplőt novembertől láthatják az RTL Klub népszerű sorozatában.

Zsombor önként távozik

Elődje, Barna Zsombor hónapokkal ezelőtt önként döntött a távozás mellett, ugyanis a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója lett.

A Barátok köztben egyébként nem ez az első eset, amikor egy régi karakter bőrébe új színész bújik. Bár eleinte biztosan szokatlan ez a nézőknek, de a tapasztalatok szerint később mindig elfogadják és megszeretik az újoncokat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik