Szórakozás

Busz az árokban

buszbaleset (ingyenes, )
buszbaleset (ingyenes, )

Egy busz és egy kamion ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között csütörtök reggel a 10-es főút pilisszentiváni leágazásánál.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle idején az érintett útszakaszon a Piliscsaba irányából érkezőket visszafordítják, a Pilisvörösvár irányából érkező forgalmat Solymár irányába terelik.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta, hogy az autóbuszon 60 ember tartózkodott, egy utast a tűzoltók szabadítottak ki az összeroncsolódott járműből.

Németh Cecília, a mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: négyen sérültek meg; mind a busz utasai voltak. Két embert kellett kórházba szállítani: egy 34 éves nőt mentőhelikopterrel vittek a Honvédkórházba, egy másik – 44 éves – nőt pedig a János kórház traumatológiáján kezelnek. A mentők két könnyebben sérült utast a helyszínen láttak el.

A Mávinform sajtóügyeletese, Miklós Éva közölte: a baleset miatt hosszabb menetidővel járnak a vonatok és a vonatpótló autóbuszok Esztergom és Budapest között. A vasútvonal felújítása miatt beállított vonatpótló buszok a rendőrségi helyszínelés végéig Pilisvörösvár és Piliscsaba között nem közlekednek, Solymár és Budapest között továbbra is zavartalan a forgalom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik