Szórakozás

Meghosszabbították az ozorai fesztiválon elfogott drogdílerek előzetes letartóztatását

drog-ozora-feszt (drogosok előzetesben)
drog-ozora-feszt (drogosok előzetesben)

Első fokon három hónappal meghosszabbította az ozorai fesztiválon elfogott külföldi drogdílerek előzetes letartóztatását a Székesfehérvári Városi Bíróság.

A Székesfehérvári Törvényszék bírósági sajtótitkára, Laczkóné Tóth Beatrix elmondta:december 12-ig hosszabbították meg előzetes letartóztatásukat szökés, elrejtőzés és tanúk esetleges befolyásolása miatt. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlottak és ügyvédeik fellebbeztek, a döntés így nem jogerős.

Az ozorai fesztiválon, augusztus 9-én egy rajtaütésen összesen 480 hatósági ember vett részt, és négy embert vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés gyanújával. A rendőrök további 39 embert állítottak elő.

A rendőrség 2,5 kilogramm marihuánát, 25 csomag meszkalint, 40 darab extasy tablettát, 50 gramm hasisgyantát, 5 gramm kokaint és további jelentős mennyiségű, még nem azonosított kábítószergyanús anyagot, valamint kábítószer adagolásához, terjesztéséhez, fogyasztásához szükséges eszközöket fogalt le a helyszínen.

Az 1999-es napfogyatkozás idején a Tolna megyei Ozorához közeli Dádpusztán tartották az első fesztivált. 2005 óta minden évben megrendezik az ozorai fesztivált a Fejér megyei Dádpusztán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik