Szórakozás

Justin Bieber profi hokis lehet

A tinilányok kedvence, a popsztár Justin Bieber szerződésajánlatot kapott egy alacsonyabb osztályú jégkorongcsapattól.

A 18 esztendős Bieber jégkorongos tudományáról több videó is letölthető a közösségi oldalakról, és az egyik ilyen keltette fel az ECHL-ben (East Coast Hockey League) szereplő Bakersfield Condors vezetőinek figyelmét. Persze az ajánlattal járó hírverés reklámnak sem utolsó…

A Kondorkeselyűk Kaliforniában székelnek, és Bieber legközelebb október 5-én jár arra, Fresnóban lép fel koncertkörútján. A klub tisztában van vele, hogy nem minden meccsen számolhat a népszerű énekessel, de ha csak néhány találkozóra be tud szállni, szinte garantált lenne a telt ház.

Bieber amolyan próbaszerződés-ajánlatot kapott, vagyis előbb a jégen is bizonyítania kell, éles helyzetben. Azt írja róla a klub honlapja, hogy „finom keze van, jól korcsolyázik, és csuklólövéseivel akár még NHL-es szintű kapusokat is legyőzhet. Ezen kívül a a büntetős rávezetésben is erős.”

Matthew Riley, a Bakersfield főigazgatója jelezte: nagyon boldogak lennének, ha számíthatnának a kanadai fiatalemberrel. A vezetőedző, Matt O’Dette utalt rá, a jobb szélen helyezné el, már sortársakat is kinézett neki, és az külön előny, hogy jobbkezes. (Ez a hokiban azt jelenti, hogy a tenyeres lövéseket a teste jobb oldaláról ereszti el, és ilyen játékos sokkal kevesebb létezik, mint balkezes.)

A lemezeladási listákat sikerrel ostromló Bieber a Forbes magazin kimutatása alapján a harmadik „legerősebb celeb” Jennifer Lopez és Oprah Winfrey mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik