Szórakozás

Gonosz kiskutya tartja rettegésben a VIVA műsorvezetőit

Az eddigi műsorvezetőkhöz csatlakozik Sanyóca, Random Marci, valamint Duggy, a mindenkit rettegésben tartó kiskutya.

Kiszivárgó titkok, laza hangulat, poénok és beszólások. Új részekkel tér vissza a VIVA Televízió egyik legrégebbi műsora, az Interaktív. Mostantól együtt bulizik mindenki, akit a VIVA műsoraiban megszerettünk. Itt lesz Iszak Eszti, Marcell és Pizsu, akikhez csatlakozik a tinilányok kedvence, Random Marci és Sanyóca a gonosz Duggy kutyával, akinek vörösen izzó szeme nem sok jót ígér.

A csípős humorú Sanyóca ahol tudja, szívatja a többieket, garantáltak a válogatott beszólások, amelyek alól természetesen a vendégek sem bújhatnak ki. Érdekes, exkluzív sztorikat, sehol nem hallott titkokat is megtudhat az, aki figyelemmel kíséri a műsort, amelyről most már biztosan nem marad le senki: míg hétfőn, szerdán és pénteken új részek lesznek láthatóak, a hét többi napján ezek ismétlését vetíti le a csatorna.

Az első adások máris sok izgalmat kínálnak: Fluor Tomi és Fehér Balázs mesélnek soha nem hallott történeteket csajokról, szexről, bulikról és karrierről. Eszti, Sanyóca, Marcell, Random Marci és Pizsu megfordul az összes helyen, ahol érdemes, ahol történik valami, ahol provokálhatnak, ahol jólérezhetik magukat. Vicces videók és még viccesebb ráeszmélések mellett beszólások, összeveszések és kibékülések tarkítják majd a műsoridőt. Mire jó az őszinteség, ki mit mer, és ki mit bír?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik