Szórakozás

Rácsapta a rendelő ajtaját az asszisztensnőre

Vita alakult ki a perkátai orvosi rendelőben hétfőn délben, mely a gyanú szerint odáig fajult, hogy egy 58 éves asszony kétszer is rácsapta az ajtót az egyik asszisztensnőre. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás az ügyben.

A bejelentés szerint a perkátai orvosi rendelőben összeszólalkozott egy beteg a háziorvosával, illetve annak asszisztenseivel egy szakorvosi javaslat kiadása miatt. Az 58 éves helybéli asszony ugyanis el akarta azt kérni, de az egészségügyi dolgozók egy szabályozásra hivatkozva nem adták neki oda.

A vita az eddig beszerzett információk szerint odáig fajult, hogy miközben a hölgyet az asszisztens megpróbálta kitessékelni a rendelőből, az a vizsgáló ajtaját az asszisztensre csapta, illetőleg később rá is nyomta. A bűncselekmény során a sértett nem sérült meg.

Az 58 éves nőt a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ő ennek során tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A megindított büntetőeljárás feladata lesz az ellentmondások tisztázása – tájékoztatta a Fehérvár24-et a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik