Szórakozás

Nagyáruházakból loptak

A tetten ért elkövetők között egy többszörös visszaeső 19 éves férfi is van.

Székesfehérváron kora reggel egy hantosi férfit értek tetten egy nagyáruházban a biztonsági szolgálat emberei. A férfi valamivel több mint 200 forint értékben kísérelt meg élelmiszereket kivinni a táskájában, de mielőtt kisétálhatott volna az áruházból, lefülelték. A helyszínre érkezett járőrök előállították, az elkövetővel szemben szabálysértési eljárást indított a rendőrség.

Dunaújvárosban egy húszéves férfi kísérelt meg fizetés nélkül különböző termékeket kivinni egy Vígadó téri nagyáruházból, de tetten érték az őrök. A lopás miatt a férfit előállították a járőrök a rendőrkapitányság épületében, ahol kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a 2629 Ft-os lopás miatt.

Még nála is fiatalabb, de múltját tekintve többszörös visszaesőnek számít bolti lopások terén az 19 éves férfi, akit egy Magyar úti élelmiszer-áruházban értek tetten az őrök hétfőn délután. A fiatalember ezúttal 1673 Ft összértékben kísérelt meg élelmiszer kivinni a boltból fizetés nélkül, amikor lebukott. A lopással okozott kár megtérül, az elkövetőt bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik