Szórakozás

Kommandósok tartóztatták le a magyar szépség párját

Budai Zsuzsi szépségkirálynő értetlenül áll a történtek előtt. Fel sem tudja fogni, ami néhány napja történt a párjával. A férfi letartóztatásáról először és utoljára beszélt.

A szépség az RTL Klub Fókuszában elmondta, pénteken nagy kutyaugatásra lettek figyelmesek az otthonukban, majd megjelentek a kommandósok és elvitték a párját. Zsuzsi kedvese a francia idegenlégiót is megjárta már, mindenki becsületes, higgadt emberként ismeri, a becsületrendet is megkapta.

Mint kiderült, a szépségkirálynő kedvesét azért vitték el a rendőrök, mert egy férfi nagyon durva dolgokkal vádolja. Az illető azt állítja, hogy a híresség párja és annak ismerőse megkötözték, megfenyegették és zaklatták. Elmondása szerint végül 100 ezer forintot követeltek tőle. Ezen feljelentés alapján vitték el végül Zsuzsi párját, akit 30 napra előzetes letartóztatásba helyeztek. A híresség azóta nem látta szerelmét. A szépségkirálynő állítja, a sértett hazudik, párja senkinek nem tudna ártani.

A letartóztatott férfi ügyvédje a Fókusznak elmondta, nem hiteles, amit a gyanúsított állít, éppen ezért kezdeményezték a hazugságvizsgálatot és az elmevizsgálatot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik