Szórakozás

Hasba szúrta saját unokáját

Életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 58 éves mezőszilasi nő ellen, aki a gyanú szerint vasárnap este hasba szúrta a gyámsága alatt lévő, 16 éves fiúunokáját.

Mezőszilas, Hadak útján lévő egyik családi házból érkezett vasárnap este a jelzés arról, hogy egy nő késsel hasba szúrta saját unokáját. A bejelentést a nagymama fia tette, aki pár házzal odébb lakik, és este az unokaöccse kiabálására lett figyelmes, aki a segítségét kérte. Amikor anyja házának udvarára ért, a 16 éves fiút a földön fekve találta, vérző hassal.

Mint később kiderült, a nagymama egy 10,5 cm pengehosszúságú késsel szúrta hasba a fiatalt, aki ennek során életveszélyesen megsérült. A helyszínre érkezett mentők Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. Állapota mára stabilizálódott, túl van az életveszélyen.

A rendőrök a helyszíni szemle keretében a kést megtalálták, azt lefoglalták.

Az 58 éves asszonyt a sárbogárdi nyomozók előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ezt követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik